Om os​

​Tandlægerne Moustgaard holder til på Nørrebrogade 13 i København, hvor der har været tandlægeklinik i mere end 70 år.

Klinikken består af to tandlæger, en tandplejer samt klinikassistenter, som alle bidrager til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære. Det er med til at give patienterne en rar oplevelse, og vi har eksempelvis patienter, som har været på klinikken på Nørrebro i mere end 40 år.

Moderne klinik

Vores klinik er moderne med alt det nyeste og bedste udstyr. Vi har blandt andet digitale journaler og røntgen, som er med til at lette arbejdsgangen for alle.

Derudover lægger vi stor vægt på hygiejnen, hvor vi bliver kontrolleret af Statens Seruminstitut, hvorfor du kan forvente de højeste standarder på tandklinikken.

Efteruddannelse

Vi ønsker altid at kunne tilbyde vores patienter den bedste og mest professionelle behandling, og derfor gør vi meget ud af efteruddannelse for hele teamet

Så vil du have en tandlæge, hvor stemningen på klinikken er i top, og hvor du får præcis den tandbehandling, du har brug for, så er Tandlægerne Moustgaard det rette valg.

Åbningstider

​​Mandag:

8:30 - 16:00​

Tirsdag:

8:30 - 17:30​​

Onsdag:

8:30 - 17:30​​

Torsdag:

8:30 - 16:00​​

Fredag:

8:30 - 16:30​​

​Det siger vores kunder

"Så søde, og god forståelse for presset økonomisk situationtion."​

Joanna Jensen

"Den bedste tandlæge der findes, Gitte er det sødeste menneske og meget forsigtig og professionel."​

Lena Mader

"Til januar har Gitte og jeg 30 års "jubilæum", og så skal hun have en stor buket blomster, for hun er verdens bedste tandlæge ."​

Tina Kratlund Jensen

Tandlægerne Moustgaard

Nørrebrogade 13

2200 København N

CVR: 26131278

Kontakt os

Telefon: 35 39 56 56

E-mail: mail@klinik13.dk

instagram